Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі медики та МНСники рятували 300-кілограмового чоловіка

У Тернополі медики та МНСники рятували 300-кілограмового чоловіка

03.06.2017, 15:02
На допомогу тернополянину, якому стало погано і він почав задихатись, виїхали медики швидкої 30 травня близько 22:41. Коли лікарі приїхали на виклик, то були вражені, оскільки на ліжку лежав чоловік з вагою близько 300 кілограмів.
— І у нього справді були серйозні проблеми із серцем: серцевий ритм порушений, тиск значно нижчий від норми, та ще й виражений дисметаболічний синдром. Медикам вдалося стабілізувати стан хворого, але найбільшою була проблема у перевезенні незвичного пацієнта, стан якого вимагав негайної госпіталізації. Медикам швидкої довелось викликати працівників ДСНС, щоб перекласти хворого чоловіка на носилки і знести по сходах, — коментують Добі випадок у швидкій.
Пацієнта із величезною вагою зносили з третього поверху аж 11 працівників служби ДСНС. Вони ж поклали його у машину швидкої і не лише доставили до лікарні, а й занесли й поклали на ліжко у реанімаційному відділенні другої міської лікарні.
Медики швидкої, врятувавши спільно з працівниками служби ДСНС 300-кілограмового пацієнта, повернулись із цього виклику аж за три години, тобто о 2 ночі.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
221