Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Тернопільщині працює "гаряча" лінія з питань оздоровлення дітей

На Тернопільщині працює "гаряча" лінія з питань оздоровлення дітей

01.06.2017, 22:01
З метою оперативного реагування та вирішення проблемних питань, які виникатимуть під час оздоровчої кампанії, у відділі сім’ї та молоді облдержадміністрації з 25 травня працює гаряча телефонна лінія - 23 49 77.
Про це повідомив начальник відділу сім’ї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний під час засідання колегії обласної державної адміністрації 31 травня.
«У 2017 році в області планують розпочати роботу 377 закладів оздоровлення та відпочинку. З них: 9 стаціонарних заміських закладів оздоровлення та відпочинку, 5 дитячих санаторіїв, 345 мовних та таборів з денним перебуванням дітей, 4 табори праці та відпочинку, 14 наметових містечок», - констатував Ігор Чорний.
Відділом сім’ї та молоді облдержадміністрації під час літнього оздоровлення будуть організовані тематичні зміни: для розвитку творчих здібностей «Таланти Тернопільщини»; для лідерів учнівського самоврядування «Лідер»; зміни національно-патріотичного виховання «Нащадки славного роду»; для кращих дітей-інформатиків «Юний інформатик».
«Вартість перебування дітей у дитячих закладах області є найнижчою в Україні і становить від 180 до 200 грн. за ліжко/день», - зауважив Ігор Чорний.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
322