Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Подробиці смертельної ДТП, яку спричинив колишній тернопільський поліцейський

Подробиці смертельної ДТП, яку спричинив колишній тернопільський поліцейський

24.05.2017, 21:03

Фатальна аварія сталася близько першої години ночі 9 травня неподалік села Ягільниця на Чортківщині. Водій автомобіля БМВ-530, не обравши безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

Іномарка перекинулася кілька разів. На момент аварії у ній перебували водій та четверо пасажирів, один з яких, 29-річний Іван Бік із Чорткова, загинув на місці… Троє пасажирів були доправлені до лікарні, а водій іномарки… утік з місця ДТП. Як згодом стало відомо, за кермом автомобіля перебував колишній ДАІшник, працівник Чортківського відділу поліції Роман Басістий. Таку інформацію одразу ж після аварії поширило ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок”. Власне, “автомайданівці” опублікували фото водія-утікача, щоби допомогти слідству розшукати його та не дозволити правоохоронним органам зам’яти справу. За непідтвердженою інформацією, гальмівний шлях автомобіля склав понад 200 м, отож, швидкість була далеко за 140 км/год.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідство по даній справі веде прокуратура. Інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області перевіряє та встановлює всі обставини аварії. Та через півтори доби після ДТП, 10 травня, водій-поліцейський таки з’явився до прокуратури з адвокатом і дав покази.

Як розповідають у Чорткові, тієї ночі компанія поверталася зі святкування чийогось дня народження. Іван Бік був на святі разом із дружиною. Під час аварії дружина теж зазнала травм, але її життю ніщо не загрожує. Івана поховали 11 травня. Сиротою залишився 4-річний синочок.

“Важко щось говорити. Це велика і непоправна для нас втрата. Я зараз біля могили сина.., — сказала журналістам "НОВОЇ" мати загиблого в ДТП пані Галина. — Може, згодом розкажемо, а поки що не можемо повірити в те, що сталося…".

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
320