Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → 300 юнаків та дівчат з Тернопільщини стріляли з автоматичної зброї та одягали військову форму

300 юнаків та дівчат з Тернопільщини стріляли з автоматичної зброї та одягали військову форму

22.05.2017, 21:29
Підготовка молоді до служби у Збройних Силах України та формування їх готовністі до захисту Вітчизни одне із завдань шкільної програми, яке поєднуюється у співпраці з військовими. В рамках практичних навчань шкільного предмету «Захист Вітчизни» у тирі військової частини В 1428 проводяться стрільби з автомата АКС-74.
Цього разу 300 юнаків та дівчат з районних шкіл Тернопільщини чи не вперше спробували одягати військові шоломи, бронежилети та стріляли з автоматичної зброї. Відчуття за їх словами шаленні, багатьох захоплює дух під час стрільб, бере верх почуття відповідальності,адже беззаперечними були умови дотримання правил безпеки та правильного поводження зі зброєю. А під час перепочинку школярам розповідали про військову службу за контрактом в місцевій артилерійській бригаді,види забезпечення військовослужбовців,про пільги та переваги, ділились досвідом набутим в зоні АТО, повідомляє 44 окрема артилерійська бригада.
У формі діалогу не раз зупинялись на військових спеціальностях, адже у багатьох юнаків та дівчат цього року вирішуватиметься питання вибору професії, серед яких значне місце посідають спеціальності захисників своєї держави.
7677787980

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
329