Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На сайті Тернополя розпочинається фотоконкурс «Мій домашній улюбленець»

На сайті Тернополя розпочинається фотоконкурс «Мій домашній улюбленець»

19.05.2017, 19:21

Наш новий онлайн-фотоконкурс «Мій домашній улюбленець»  присвячується усім тим, хто не збирає скарбів земних, але дарує нам свою безмежну любов, вірність і дружбу. Вони з нами і в хвилини радості, і в хвилини горя. Вони тішать нас  своєю присутністю та безпосередністю, інколи навіть мимовільними пустощами.

Колись Махатма Ганді говорив: «Велич і моральний прогрес нації можна виміряти тим, як ця нація ставиться до тварин».  Тернополяни мають можливість продемонструвати своє гарне ставлення до братів наших менших та отримати можливість виграти для них чудові подарунки: великі запаси корму, стильні аксесуари та іграшки.

Надсилайте фото свого домашнього улюбленця на електронну скриньку: info@0352.com.ua з темою листа «На конкурс». У листі обов’язково вкажіть ім’я тварини та її вік, а також контактний телефон та ім’я власника для зворотного зв’язку у випадку перемоги.

Трьох переможців буде визначено шляхом голосування через авторизацію із соцмереж. Фотографії для участі у конкурсі приймаються до 25 червня включно.

Голосування розпочнеться 12 червня 2017р. о 9:00 і триватиме до 23:59 30 червня  2017р. А вже 3 липня ми оголосимо імена переможців. Усіх лауреатів конкурсу чекатимуть цінні призи від наших партнерів.

Методи збільшення кількості голосів за учасника шляхом відправки посилання друзям, прохання проголосувати в соціальних мережах та на форумах рахуються легальними.  

Адміністрація сайту слідкує, щоб голосування було справедливим, і, у випадку виявлення накрутки голосів, залишає за собою право проводити контроль голосів учасника та знімати голоси, здобуті нечесним способом.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
338