Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Підкуп арбітра допоміг "Іллічівцю" виграти в ФК "Тернопіль"?

Підкуп арбітра допоміг "Іллічівцю" виграти в ФК "Тернопіль"?

17.05.2017, 22:58
Долю матчу аутсайдера і ледера першої ліги вирішило доволі сумнівне пенальті, яке арбітр матчу Дмитро Кривушкін з Харкова призначив в у другому таймі в ворота ФК «Тернопіль».
Протягом всього ігрового часу на полі точилася рівна боротьба. Десь трохи «Іллічівець» володів ігровою перевагою, більше тримав у себе м’яча, але за рахунок великої самовіддачі та бійцівського духу гравці ФК «Тернопіль» не лише відбивали атаки маститого суперника, а й самі організовували небезпечні випадки до воріт маріупольців.
У першому таймі як мінімум двічі тернополяни повинні були забивати. Одного разу близьким до взяття воріт був Олександр Музика, який майстерно виконав штрафний удар, але м’яч зовсім трішки розминувся з воротами. А іншого разу Артур Дорі вийшов на побачення з кіпером гостей, але переграти того в ближній дуелі не зумів. Наприкінці ж матчу удар головою з близької відстані завдавав Віталій Богданов, який незадовго перед тим вийшов на заміну. Але і йому не вдалося вразити ворота «Іллічівця», позаяк у цьому епізоді майстерно зіграв воротар гостей.
Ситуацію у другому таймі кардинально змінив головний суддя матчу Дмитро Кривушкін, з яким у перерві очевидно "попрацювали" представники команди гостей. Усі спірні моменти, усі порушення правил, ігрові моменти він почав трактувати в користь гостей матчу. Це побачили вболівальники, і усі рішення арбітра супроводжували невдоволеним гулом та викриками. 
До голу у ворота ФК «Тернопіль» призвів пенальті. Після передачі у центр штрафного майданчика, при великому скупчені гравців обох команд, в боротьбі тернопільського оборонця Степана Клекота та маріупольця Дмитра Іванісені, арбітр вгледів порушення правил з боку Степана. Суперечка з арбітром гравців тернопільської команда ні до чого не привела. Більше того, Клекот ще й побачив перед собою «жовте» світло. А, оскільки він вже мав попередження, тому був вилучений з поля. Гості пенальті забили, а тернополяни в меншості таки спробували великими силами атакували, навіть момент був у Богданова. Але змушені були за хорошої гри та під оплески вболівальників залишати поле переможеними.
Перегляд спірного момента з призначенням пенальті після гри на відеозаписі матчу засвідчив, що суддя повівся упереджено і пенальті висмоктав з пальця. ФК "Тернопіль" буде подавати апеляцію на дії арбітра, та результат матчу це змінити не зможе.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
346