Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → До Івано-Франківська приїде відомий журналіст

До Івано-Франківська приїде відомий журналіст

16.05.2017, 18:30

24 травня  в Івано-Франківському університеті права імені Короля Данила Галицького відбудеться навчальний семінар на тему неякісного інформаційного продукту, який проведе відомий журналіст Андрій Куликов.

В рамках проекту "Українська журналістика в умовах гібридної війни"  в навчальному закладі відбудеться семінар на тему: «Брехня вбиває. Технологія заміщення неякісного інформаційного продукту в умовах війни». Початок о 10.00.

Проводитиме семінар журналіст, редактор, радіоведучий, телеведучий, медіа-експерт, медіа-тренер Андрій Куликов.

Участь у семінарі є безкоштовною. Організатори запрошують на захід громадських активістів, студентів та усіх зацікавлених. Зареєструватися можна  тут.

Після семінару, о 16.00 год. в приміщенні книгарні «Є»  (м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 31, 3-й поверх) відбудеться презентація альманаху літературних перекладів на українську мову найвідоміших світових рок-шедеврів «Бог дав рок-н-ролл тобі».

На презентацію книги завітають її автори — медіа-експерт Олег Пастухов та журналіст, редактор, радіоведучий, телеведучий, медіа-експерт, медіа-тренер Андрій Куликов. 

Нагадаємо, що в рамках цього проекту буде проведено серію навчальних семінарів для журналістів та кореспондентів місцевих та національних ЗМІ. Запрошуємо до співпраці та слідкуйте за анонсами. Раніше лекцію на тему блогерства прочитав Юрій Макаров.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
184