Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Барана кусок, – відомий тернополянин гостро висловився про вчинок пранкера на Євробаченні-2017

Барана кусок, – відомий тернополянин гостро висловився про вчинок пранкера на Євробаченні-2017

15.05.2017, 09:12
Відомий телеведучий та шоумен Сергій Притула гостро висловився щодо вчинку пранкера та журналіста Віталія Седюка на Євробаченні-2017. Притула зізнався про своє бажання відлупцювати Седюка який оголився під час виступу Джамали.

Про це телеведучий написав на своїй сторінці у Facebook.

Притула пригадав своє знайомство з Седюком, коли той 10 років тому прийшов проходити практику в програму "Підйом" на "Новому каналі". Шоумен описав пранкера, як ідеального практиканта-журналіста. Проте хлопець показав себе на корпоративній вечірці зовсім з іншої сторони.

Екзамен хлопчина тоді не здав: висьорбав мій коньяк, який дівчатка-журналістки дбайливо тримали до моменту, коли я закінчу вести корпоратив і приєднаюсь до застілля. Впився, як маленьке поросятко, почав бездарно залицятись до "новоканальських" красунь і, коли спіймав облизня, облив одну водою з пляшки,
– мовиться у повідомленні Притули.

Проте, за словами телеведучого, навіть після цього Седюк не заспокоївся: "На піку неадекватності практикант підсів до мене і сказав: "Притула, йдемо бити Педана!" Чимось йому Саня не вгодив, а чоловік знав, до кого звернутись".

"Вивів я хлопаку з "бєсєдки", поставив під деревом і набив кулаком. Ні, не по лицю. Просто, як цвяшок молотком, по голові, по-хлопськи", – продовжив шоумен.

Він додав, що сутичку припинили дівчата.

Так от, коли цей дурік вчора крутив голою с*акою перед Джамалою, я дуже шкодував… шкодував, що мало дав тоді по тій дурній голові на корпі в "Розгуляєво"!, – наголосив Притула.

"Віталічок, ти ідіот! Ти просто кон*ена істота. Постарайся не потрапляти в радіус мого перебування і махай своїм задом на сімейних святах, думаю, вся родина буде тобою пишатись! Барана кусок!", – гнівно резюмував телеведучий.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
271