Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Франківські поліцейські зупинили автівку, в якій знайшли наркотики та підроблену валюту. ВІДЕО

Франківські поліцейські зупинили автівку, в якій знайшли наркотики та підроблену валюту. ВІДЕО

15.05.2017, 08:54

В ніч на суботу, 13 травня, франківська патрульна поліція зупинила водія за порушення Правил дорожнього руху. Під час огляду автомобіля були знайдені наркотики та фальшиві гроші.

За кермом "Audi A4" сидів 33-річний франківець, у салоні – двоє пасажирів, чоловік та жінка.

Під час спілкування з водієм патрульні запідозрили, що той може перебувати у стані наркотичного сп’яніння. Під час поверхневої перевірки автомобіля виявили інструменти, набори ключів та викруток, шість ліхтариків, два ножі, відеореєстратор та навігатор.

32-річний пасажир автомобіля мав шприц, 1900 гривень та підроблену купюру номіналом 100 євро. 25-річна пасажирка мала косметику та фольгу, а у бюстгальтері – гумову трубку.

У водія під час поверхневої перевірки виявили 12 таблеток з надписом “Субітекс”, 5 фольгових згортків з речовиною, схожу на наркотичну, 1 паперовий згорток з зеленою сухою речовиною, 1 поліетиленовий пакет з порошкоподібною білою речовиною, гумову трубку з залишками білого порошка, 3 газових балончики, кастет, відеокамеру та гроші. Наркотичні засоби чоловік ховав у штанах.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
281