Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Мобільний сервісний центр розпочав свою роботу на Тернопільщині

Мобільний сервісний центр розпочав свою роботу на Тернопільщині

14.05.2017, 19:08
За перші дні роботи мобільного центру на Тернопільщині здійснено 19 реєстраційних операцій. 15 громадян мали змогу здійснити заміну посвідчення водія.
 Мобільний сервісний центр МВС вже працював в шести населених пунктах Тернопільської області: м. Заліщики, смт. Мельниця - Подільська, м. Шумськ, м. Почаїв, м. Бучач та м. Бережани.
Швидко та зручно замінити посвідчення водія та зареєструвати, перереєструвати, зняти з обліку транспортні засоби мали змогу мешканці цих містечок, не витрачаючи часу та коштів, аби дістатись до на найближчого сервісного центру.
- Відстань від зазначених населених пунктів до найближчих сервісних центрів МВС області складає від 30 до 70 км, - каже 20хвилин провідний спеціаліст сектору кадрового забезпечення та зв’язків з громадськістю сервісного центру Василь Барановський. - Тобто - це надзвичайно зручна послуга.
Вже за перші дні роботи мобільного сервісного центру на Тернопільщині здійснено 19 реєстраційних операцій, 15 громадян мали змогу здійснити заміну посвідчення водія, прийнято 45 запитів на отримання довідки про наявність-відсутність судимості, каже Василь Барановський. Окрім того, тернополяни мали можливість отримати необхідні консультації.
Найближчим часом мобільні центри працюватимуть в решті населених пунктів, за попередньо оприлюдненим графіком.
Довідка
Інформацію про роботу мобільного сервісного центру МВС області можна отримати на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua та за телефоном: (044) 290-19-88.


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
252