Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Оборуткою з квартирами у гуртожитку музучилища зацікавилася поліція

Оборуткою з квартирами у гуртожитку музучилища зацікавилася поліція

13.05.2017, 14:03
Розпорядження про передачу у приватну власність кімнат у гуртожитку за адресою Б. Лепкого,5 викликало зацікавлення правоохоронців. Про це повідомив депутат облради Богдан Яциковський.
За його словами, щодо даного рішення відкрито кримінальне провадження і триває розслідування.
Репортер” нагадує, розпорядження щодо передачі кімнат у гуртожитку мешканцям нещодавно підписав перший заступник голови облради Василь Деревляний.
Він пояснив, що в облраді працювала комісія, до складу якої входили представники всіх фракцій. Саме вони прийняла рішення щодо майбутньої передачі. Деревляний вважає, що воно є слушним, тому що питання не вирішувалося багато років і в цьому питанні давно слід було поставити крапку. Деревляний підтвердив, що нараз правоохоронці з’ясовують всі обставини передачі кімнат, однак провадження відкрито стосовно роботи комісії, а не його особисто.
Додамо, що гуртожиток за вказаною адресою належить Тернопільської обласному музичному училищу. У свій час його заселяли студенти. Коли обсяг держзамовлень зменшився, керівництво закладу почало заселяти у кімнати працівників училища, облдержадміністрації, облради, міліції, прокуратури, СБУ, суду тощо. Зараз ці громадяни мають першочергове право на приватизацію.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
223