Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Керівник Державної міграційної служби в області заявив, що подасть на головного патрульного до суду

Керівник Державної міграційної служби в області заявив, що подасть на головного патрульного до суду

11.05.2017, 19:53

Таку заяву Сергій Саїв зробив після того, як Богородчанський районний суд сьогодні ухвалив рішення про те, що на керівника Державної міграційної служби в області патрульні безпідставно склали протокол про їзду за кермом в нетверезому стані.

В коментарях журналістам 0342.ua Саїв заявив: "Якщо патрульні подаватимуть на апеляцію, я буду доводити свою правоту і там. Витримаю процедуру, а потім також захищатиму свою честь і гідність у суді. Це так швидко не закінчиться".

Подавати до суду, як закцентував Саїв, він збирається на керівництво патрульної поліції, а саме на Дмитра Міхальця. Оскільки, як вважає Саїв, він і його підлеглі неодноразово висловлювалися по його справі упереджено, не дочекавшись суду. 

"Я — людина публічна й за період моєї відпустки на мене вилили стільки бруду, що тепер нехай відповідають", — прокоментував Саїв.

Начальник ДМС в області заявляє, що жодного разу не сідав за кермо нетверезим. Коли щось святкує, то їздить з водієм. І переконує: сьогодні в суді були продемонстровані докази того, що в медичному закладі він пройшов всі відповідні процедури освідчення на стан алкогольного сп'яніння, які доказали те, що він був тверезий. 

Нагадаємо: патрульні зупинили автомобіль Саїва в січні на одній з центральних вулиць міста. За словами речника патрульної поліції Івано-Франківська на машину Саїва поступило орієнтування про те, що за кермом автівки може знаходитися водій у стані алкогольного сп'яніння. Коли патрульні побачили автівку, то звернули увагу, що чоловік за кермом порушив правила дорожнього руху: перелаштувався в іншу смугу руху без ввімкненого повороту. Саме це стало причиною зупинки автомобіля. Після цього, патрульні пояснили Саїву ситуацію про те, що на його автівку поступило орієнтування і попросили пройти тест на стан алкогольного сп'яніння. Як стверджує прес-секретар патрульних, Саїв пройти тест на місці відмовився, також не захотів їхати у машині патрульних до медзакладу, де він міг би пройти освідчення на стан алкогольного сп'яніння. 

Гурак наголошує, що патрульні склали на Саїва протокол про відмову пройти тест на стан алкогольного сп'яніння і не стверджували, що він був п'яний. Далі справу направили до суду, який сьогодні виніс той вирок, що повважав за справедливий. 

Речник патрульних каже, що відмова Саїва зафіксована на нагрудник відеореєстраторах патрульних, а також при двох свідках. Микола Гурак спростовує і резонансні заяви Саїва, які сьогодні він озвучував в суді. Головний міграційник області заявив, що за кожного "пійманого нетверезого начальника" патрульних преміюють десятьма тисячами гривень.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
297