Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Івано-Франківську розпочав роботу "Центр розвитку місцевого самоврядування". ФОТОРЕПОРТАЖ

У Івано-Франківську розпочав роботу "Центр розвитку місцевого самоврядування". ФОТОРЕПОРТАЖ

10.05.2017, 14:14

Сьогодні, 10 травня, в Івано-Франківську відкрився "Центр розвитку місцевого самоврядування". Фінансування установи взяв на себе Європейський союз в рамках програми "U-lead". 

Основне завдання центру — це здійснювати всебічну підтримку функціонування діючих об'єднаних територіальних громад на Прикарпатті, а також сприяти створенню нових формувань. Одним із важливих напрямків роботи буде навчання представників громад. Зокрема, фінансові навчання та поводження з коштами. 

Як зазначив керівник установи Руслан Панасюк, головним показником ефективності стане не кількість об'єднаних громад, а їхня якість. Він сподівається, що цьогоріч прикарпатських ОТГ стане вдвічі більше. 

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків подякував європейським партнерам за підтримку та висловив сподівання, що це не останній приклад фінансової допомоги від ЄС, адже заплановано ще безліч проектів, які потрібно реалізувати. 

Слід додати, що це не перший центр, а вже сьомий за рахунком в Україні. Загалом, планується, що в кожній області будуть відкриті подібні установи. 

DSCN0364DSCN0372DSCN0374
Керівник "Центру розвитку місцевого самоврядування" Руслан Панасюк

DSCN0377DSCN0382
Урочисте відкриття центру

DSCN0391
Представники прикарпатських об'єднаних територіальних громад

Читайте також: На які потреби українська влада витратить "гроші Януковича"

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
248