Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Новий тренер ФК "Тернопіль" розпочав з поразки

Новий тренер ФК "Тернопіль" розпочав з поразки

10.05.2017, 09:07
Перший офіційний матч у статусі головного тренера ФК «Тернопіль» провів Петро Бадло. Дебют припав на домашній матч муніципалів проти ФК «Полтава». Поєдинок загалом рівних на полі суперників завершився мінімальною поразкою наших земляків, які вирішальний гол пропустили з сумнівного пенальті.
ФК «Тернопіль» вперше у весняній частині сезону не програв опоненту за кількістю створених моментів. Так, на початку першого тайму просто шикарний шанс отримав центральний нападник тернополян Павло Дульзон, який отримавши м’яча з правого краю атаки, зумів завдати удару перебуваючи за метрів 14-ть від воріт. На жаль, форвард у рамку воріт не влучив. Ще кращий момент мав Артур Дорі, для якого все зробив Ігор Вонс, вивівши партнера на побачення з воротарем. Однак Артуру переграти полтавського візаві не вдалося. А пропустили гол тернополяни доволі несподівано. Після втрати м’яча на своїй половині поля, пішла контратака на вісні якої опинився Владислав Нехтій. Того недозволеним прийомом зупинив оборонець ФК «Тернопіль» Андріан Бабич. Сталося це практично на лінії штрафного майданчика, однак арбітр з Києва Олексій Деревінський порахував, що нападник гостей впав уже в межах карної зоні та призначив пенальті. Вирок судді реалізував Євген Трояновський – 1:0.
А на початку другого тайму суддя і взагалі залишив муніципалів у меншості. Спершу показав Роману Кухарському за гру не за правилами попередження, а коли той намагався виправдатися, одразу ж витягнув з кишені червону картку. Цим вилученням тернополяни ускладнили собі гру, але вони не відмовлялися від атакувальної тактики, тому навіть у меншості йшли вперед. Додали свіжості в грі ФК «Тернопіль» і гравці, які вийшли на поле з лави запасних. А в останні 5-7 хвилин наші земляки вдалося до справжнього штурму, за що ледь не були винагородженні. Двічі капітан команди Ігор Курило був близьким до взяття воріт. В одному випадку після кутового він пробивав головою, але в рамку не поцілив, в іншому – на шляху м’яча ледь не на лінії воріт став оборонець ФК «Полтава» . На останній хвилині компенсованого часу також шорошу нагоду отримав Юрій Захарків, який пробиваючи з-під оборонця, намагався поцілити під поперечину, однак м’яч і ворота трішки розминулися.
Підсумовуючи можна сказати, що є ще порох в порохівницях у гравців ФК «Тернопіль». Команда за належного тренувального процесу, який обов’язково поставити Петро Климентієвич Бадло, може показувати якісний футбол, який подобається глядачам. Більше того, навіть після цієї поразки, нечисельна тернопільська публіка вітала гравців оплесками, адже вболівальника не проведеш, він бачить грає команда на полі, чи відбуває номер. А це вселяє певні сподівання у хороше майбутнє команди…
***
СТАТИСТИКА
ФК «Тернопіль» – ФК «Полтава» – 0:1 (0:1)
8 травня. Тернопіль. Міський стадіон.
Арбітр: О. Деревінський (Київ).
Асистенти: С. Марулін (Херсонська обл.), М. Левченко (Кривий Ріг).
4-й арбітр: О. Когут (Тернопіль).
Делегат ФФУ: М. Біць (Львів).
Тернопіль: Воробей, Курило-к, Клекот, Бабич, Вонс, Пришнівський (Богданов, 58), Кухарський, Червонецький, Дорі, Дацюк, Дульзон (Захарків, 45).
Полтава: Кринський, Кушніренко, Ковтун, Парамонов, Голіков, Сокуренко, Лебеденко, Насібулін-к (Соломка, 61), Зеленевич (Дмитренко, 82), Трояновський, Нехтій (Дегтярьов, 65).
Гол: Є. Трояновський (38, з пен.).
Попередження: Р. Кухарський (47), С. Клекот (49). В. Насібулін (52), В. Сокуренко (67), О. Ковтун (82), О. Воробей (90+4), Ю. Захарків (90+4).
Вилучений: Р. Кухарський (47).

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
308