Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → ДТП з вини поліцейського: загинув 29-річний чоловік, ще троє – у лікарні

ДТП з вини поліцейського: загинув 29-річний чоловік, ще троє – у лікарні

09.05.2017, 18:01

Сам винуватець аварії, стверджують активісти, з місця події утік. Слідство по даній справі веде прокуратура.  Інспекція з особового складу перевіряє та встановлює всі обставини аварії.

Аварія, в якій загинув чоловік і до лікарні потрапила травмована жінка, сталась в ніч на 9 травня у Чорткові. Про це повідомили активісти тернопільського осередку ВО «Автомайдан» на власній сторінці у «Фейсбук». Цієї ночі у м. Чорткові старший сержант поліції Б. вчинив ДТП, в результаті чого одна людина померла, одна жінка – госпіталізована, двоє в лікарню не зверталися, - повідомили активісти. - Сам винуватець утік з місця події. Зараз його, надіємося, активно розшукують. ДТП трапилась 9 травня неподалік с. Ягільниця Чортківського району, повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. 

Близько першої години ночі водій автомобіля "БМВ-530", рухаючись автодорогою Домано-Ковель-Чернівці-Тереблече, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої ситуації і, як результат, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Уже там іномарка перекинулася. -       На момент аварії в автівці перебувало четверо пасажирів, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. -  Один з них - чортківчанин, 1988 року народження, від отриманих травм загинув на місці події. Трьох інших з травмами доправили до лікарні.  При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що за кермом автомобіля перебував працівник Чортківського відділу поліції. Після ДТП він залишив місце пригоди. Даний факт внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Слідство по даній справі веде прокуратура. Інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області перевіряє та встановлює всі обставини аварії.

Фото з місця ДТП: 
1494327151_33
thumb_574935_news_m

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
363