Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Батьків хлопчика, якого вчора знайшли самого в центрі міста, розшукали

Батьків хлопчика, якого вчора знайшли самого в центрі міста, розшукали

08.05.2017, 12:05

Через кілька годин родичі загублено хлопчика знайшлися. 

Ведучі святкового концерту оголосили прикмети дитини в мікрофон і так повідомили родичів про місцезнаходження малечі. 

Як розповідає начальник ювенальної превенції в Івано-Франківській області Алла Бойчук, мати дитини залишила її з дідусем, натомість той думав, що малого забрала мати. Оскільки ввечері в місті було людно, хлопчик загубився. Його помітили на пішохідному переході активісти "Національного корпусу". Як розповідає 0342.ua очільник "Національного корпусу" в Івано-Франківську Сергій Сивачук, на дитину звернули увагу, бо вона сама перебігала вулицю на червоне світло: "Ми походили поряд, пошукали батьків, заходили в сусідні відпочинкові заклади, але нікого не було. Хлопчик погано говорив і не міг пояснити де живе і як звати його родичів. Але було видно, що дитина охайна. Її передали правоохоронцям".

Правоохоронці кажуть, що сім'я хлопчика раніше в їхнє поле зору не потрапляла, проте матір сьогодні викликали на розмову, аби з'ясувати всі обставити.

Алла Бойчук коментує, що загалом за вчорашній день було лише два повідомлення на "102" про зникнення дітей в Івано-Франківську. Тітка загубила на стометрівці 9-річного хлопчика і від батьків на Вічевому майдані відбилася 7-річна дитина. Проте, їх майже одразу знайшли правоохоронці. Інших офіційних викликів про зникнення дітей не було. Наразі жодна дитина з Івано-Франківська чи області не перебуває у розшуку.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
328