Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Копію чудотворної ікони Матері Божої Неустанної Помочі виставили у тернопільському храмі

Копію чудотворної ікони Матері Божої Неустанної Помочі виставили у тернопільському храмі

03.05.2017, 21:31
Точну копію чудотворної ікони Матері Божої Неустанної Помочі виставили у храмі, що на бульварі Данила Галицького у Тернополі. Копія ікони була прикладена до оригіналу і благословенна Папою Римським Франциском.
Очолив святу літургію до прибуття образу Владика Теодор Мартинюк. Ікона залишиться у храмі для почитання.
Ікона Матері Божої Неустанної Помочі написана з оригіналу та прикладена до оригінальної ікони Матері Божої Неустанної Помочі, що знаходиться у Римі. Під час війни у 1939 році, коли святиня перебувала в одній із церков Львова, військовий вистрелив у неї. Куля пробила дерево, але обличчя Матері Божої та Ісуса не пошкодила.
– Цю ікону для нашої парафії в Римі освятив наш архимандрит Михаїл Брельс. Згодом 15 березня папа Франциск поблагословив для нашої парафії, для тернополян, для українців, – розповідає тв4 настоятель храму Матері Божої Неустанної Помочі отець Мирон Шевчук.
Точна копія чудотворної ікони була прикладена до оригінальної і благословенна Папою Римським Франциском. Очолив святу літургію у храмі Матері Божої Неустанної Помочі у Тернополі Владика Теодор Мартинюк. Також на виставлення чудотворної ікони прийшли кілька сотень вірян. Чудотворна ікона залишиться у храмі для почитання, каже настоятель Храму Матері Божої Неустанної Помочі Мирон Шевчук.
– Ікона буде цілий місяць знаходитись тут в храмі для почитання. Тобто, кожен зможе прийти, діткнутись, помолитись, попросити про свої якісь приватні потреби. А також кожного місяця, останньої середи місяця буде служитись молебень до Матері Божої Неустанної Помочі, буде виставлятись ця ікона і після будуть читатись молитви на оздоровлення і також звичайно буде намащення святим єлеєм, – каже отець Мирон.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
310