Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернопільські дороги ремонтують навіть під час вихідних

Тернопільські дороги ремонтують навіть під час вихідних

02.05.2017, 17:04
На ділянці в межах Чернихівського перехрестя шляховики виконали фрезерування та укріплення дорожнього покриття щебенево-піщаною сумішшю. Ще на трьох трасах ліквідовували тріщини та ями.
 Ремонтні роботи на дорогах області тривають і у травневі вихідні. Про це повідомили у прес-службі Служби автодоріг в області.
- Використовуючи кожен погожий день, дорожники продовжують працювати і у вихідні, - кажуть 20хвилин у прес-службі Служби автодоріг. - Так, вчора, 1 травня, на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області тривали роботи з поточного ремонту на трасі М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. 
На ділянці в межах Чернихівського перехрестя шляховики виконали фрезерування та укріплення дорожнього покриття щебенево-піщаною сумішшю. Поверх встелили 500 тон асфальтобетону, кажуть дорожники.
- Також на трасах М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам?янка, Н-18 Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, та М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече працювали машини типу «Мадпатчер», - повідомили у прес-службі Служби автодоріг.
За допомогою таких механізмів дорожники ліквідовують ямковість та тріщини дорожнього покриття. Лише за один день 1 травня ліквідовано 880 кв. м ямковості.
Сьогодні, 2 травня, ремонтні роботи також тривають. На дорозі М-19 – продовжуєтся поточний ремонт, а на трасах М-12 та М19 працюють по два механізми «Мадпатчер».
Довідка
Маєте зауваження щодо стану доріг – телефонуйте цілодобово до чергового САД: (0352) 52-54-43.


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
227