Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Росіянин пояснив, чому вбив на смерть чоловіка з Тернопільщини

Росіянин пояснив, чому вбив на смерть чоловіка з Тернопільщини

01.05.2017, 20:01

Правоохоронці розшукали можливого вбивцю 49-річного борщівчанина. Його тіло знайшли напередодні Великодня поблизу вулиці Тихої в Тернополі, де проходить колія. З'ясувалось, що причетним до цього може бути 36-річний росіянин.

Чоловік вже раніше сидів за побиття людей у виправній колонії Миколаївщини. Вийшов 2010 року. З того часу він мандрував Україною.

14 квітня разом із своєю співжителькою вони прибули до Тернополя зі Львова. Жінка пішла шукати квартиру, а він залишився на автовокзалі, де й познайомився з чоловіком із села Бурдяківці. Незнайомці випили спочатку на автовокзалі, згодом борщівчанин запропонував піти «відпочити» на природі. 

Як насправді розвивалися події, що призвели до трагедії, поліцейські ще з’ясовують, бо на даний час є лише свідчення росіянина. Він стверджує, що товариша побив лише за те, що той не хотів його відпускати і наполягав, аби разом їхати на Борщівщину. 

Те, що в нього знайшли мобільний телефон і два золотих персні -  пояснює, мовляв, взяв без спротиву селянина. Того ж дня, як встановили поліцейські, ювелірні прикраси злодій продав за дві тисячі гривень, а мобільний залишив для власного користування. Його й вилучили правоохоронці.

 — Нині чоловікові оголошено підозру за частиною першою статті 187 ККУ - розбійний напад  та частиною першою статті 119 ККУ – вбивство з необережності. Його взято під варту. Триває досудове розслідування, — розповів заступник начальника відділу СУ ГУНП в Тернопільській області Віталій Пушкар.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
379