Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі серед білого дня невідомий намагався обікрасти маленьку дівчинку

У Тернополі серед білого дня невідомий намагався обікрасти маленьку дівчинку

29.04.2017, 22:03
Тернополянка Тома Хмілецька стала свідком того, як у її дитини невідомий злочинець ледь не вкрав мобільний телефон. Усе відбувалось на дитмайданчику серед білого дня.

«Вчора десь біля другої години дня по вулиці Тарнавського у моєї дитини якийсь козел хотів вкрасти телефон. Це вже виходить за всі можливі рамки!!!! Моя донька гралась на дитячому майданчику, коли до неї підійшов якийсь хлопець і запитав у неї котра година, дитині 7 років, і вона не запідозривши нічого, стала діставати телефон», - йдеться у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя».

За словами жінки, у цей час вона саме спостерігала за донькою у вікно, і відразу подзвонила до неї.

«Вона підняла слухавку і він відразу відійшов від неї на кілька метрів, я сказала щоб вона не клала слухавку, і швидко спустились на вулицю, але на першому поверсі зв'язок обірвався і коли я відкрила двері, то побачила що цей мудак швидко наближається до неї, я крикнула до нього: "Що ти від неї хочеш?" і він відразу звернув між будинки і втік», - пише Тома Хмілецька і просить батьків бути обережними та не залишати дітей без нагляду, адже крадій міг завдати шкоди малечі.

Тернополянка додає, що на вигляд злодію було 20-23 роки, він був одягнений у чорні спортивні штани і в темно сіру спортивну кофту з капюшоном, з явними ознаками алкогольного сп’яніння. На щастя, того разу усе обійшлося переляком, але невідомо як би закінчилась ця історія, якби не швидка реакція матері.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
311