Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Активісти зняли "чесне та красиве" відео про Україну

Активісти зняли "чесне та красиве" відео про Україну

29.04.2017, 20:30

Команда професійних телевізійників відзняли альтернативне промо-відео України до «Євробачення-2017».

Ролик називається «Meet the real Ukraine» і показує «неідеальний» Київ і Україну. Поряд з красивими видами міста, знятими з дронів, на відео присутні кадри війни.

«Не існує ідеального світу. Світу, де всі щасливі та усміхнені – не існує. Немає світу де всі здорові. Де не лишають дітей. Де немає війни та брехні. Немає світу без зради, болю та страху. Також як і немає світу без краси, любові, щастя та правди. Немає світу без співчуття, милосердя, піклування. Немає світу без надії, без пристрасті, без душі.

Світ в якому є лише щось одне – нереальний та неповний. В ньому відсутня гармонія. Все що однобічно – без гармонії. Все що однобічно – неправда», – зазначають автори.

Автор ідеї – режисер і креативний продюсер Наталя Пятигіна. Побачивши офіційний промо-ролик Києва до Євробачення, створений Міністерством закордонних справ, вона зібрала команду з 20 колег-телевізійників і запропонувала їм зняти альтернативне відео.

Всі учасники команди – режисери, редактори, оператори з різних телеканалів і продакшн-студій – працювали на волонтерських засадах. Знімальне устаткування також позичали у колег. Таким чином, бюджет проекту становив нуль гривень.

«Я розмістила у себе в Facebook пост з критикою команди мера. А потім думаю: «Критикуєш – пропонуй». Я створила групу в Facebook і написала багатьом своїм колегам і друзям: «А слабо зробити нам щось для країни? За три тижні у мене не було жодної відмови «, – розповіла Наталя Пятигіна, пише ZIK з посиланням на bzh.life.

Читайте також: В мережі з'явився віртуальний тур духовними місцями українських Карпат

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
318