Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі кінематографісти влаштували знімальний майданчик прямо в тролейбусі

У Тернополі кінематографісти влаштували знімальний майданчик прямо в тролейбусі

26.04.2017, 18:31
Знімальний майданчик прямо в старенькому тролейбусі влаштувала команда молодих столичних кінематографістів. У Тернополі вони знімають короткометражний фільм "Поза зоною".
- За сюжетом головна героїня - мати, яка втратила зв'язок з сином і шукає його, - розповідає співзасновниця форуму "КіноХвиля" Наталія Турчин. - Фільм знімають на кількох локаціях. Основна - фабрика "ТерА", де працює головна героїня. Є кілька сцен, в яких потрібно показати Тернопіль та його середовище. А як це зробити краще, якщо не з вікна тролейбуса? 
Тому старенький синій тролейбус перетворили на знімальний майданчик. І курсував він через Центральний ринок, попри став та через "Дружбу". У ньому головна героїня їхала з роботи додому. Для масовки запросили бажаючих студентів, дітей з батьками, іноземців, пенсіонерів, та інших героїв. Хоча вони і не професійні актори, але теж грали певні ролі. - На головну героїню був кастинг, в якому взяло участь чимало тернополянок, - каже Наталія.
- Але вони отримали другорядні ролі. А ім'я головної актриси режисер короткометражки Нікон Романченко поки що просить тримати в секреті. До слова, це уже другий короткометражний фільм, який знімають у Тернополі. Але це перший фільм, який знімають за кошти Держкіно, що є дуже знаковим для міста.


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
167