Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянину, який отримав складну травму хребта на будівництві у Польщі, потрібна допомога небайдужих

Тернополянину, який отримав складну травму хребта на будівництві у Польщі, потрібна допомога небайдужих

24.04.2017, 11:03
Бережанець Назар Бей бореться з діагнозом: парез нижніх кінцівок, масивний парез верхніх кінцівок після перелому хребців С5, С6 і С7 з ушкодженням спинного мозку. Зараз він проходить реабілітацію самостійно, але стати на ноги без кваліфікованої допомоги не зможе.
Про це повідомляє "Тернопіль Наживо!".
Ще влітку минулого року хлопець отримав дуже важку травму шийного відділа хребта, яка його частково паралізувала. Сталося це під час роботи на будівництві у Польщі.
— На даний час є проблеми з продовженням проходження дуже необхідної для Назара реабілітації, оскільки в мене і моєї родини вже нема коштів, а потужна реабілітація в клініці “Нептун” в Польщі коштує 2000 грн на день. Нам так і не вдалося потрапити туди, хоча направлення та рахунок ми отримали, але оплатити не змогли, – розповідає мати Назара.
Також мама хлопця каже, що зараз дуже потрібні кошти і на придбання параподіуму для занять вдома. Вона звертається до всіх небайдужих людей, щоб вони допомогли підняти Назара на ноги, відновити функції рук і ніг. Тим більше, що він їх відчуває і має всі шанси на одужання.
Реквізити для допомоги: Карта ПриватБанку 4149 4978 4724 0548 Бей Валентина Андріївна

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
170