Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В "Сінема Сіті" розповіли про випадок із чоловіком, якого в кінотеатрі нібито травмував охоронець

В "Сінема Сіті" розповіли про випадок із чоловіком, якого в кінотеатрі нібито травмував охоронець

23.04.2017, 19:13

В кінотеатрі "Сінема сіті" розповіли про випадок із 39-річним тернополянином, якого нібито травмував охоронець. Як зазначає директор кінотеатру Тетяна Басалига, чоловік разом із товаришем поводилися неадекватно і заважали іншим відвідувачам, тому його довелось вивести із залу. 

— Чоловік у кінозалі вів себе неадекватно.Зокрема, він запалив сигарету і шумів під час кіносеансу. Звісно, що наш охоронець попросив чоловіка покинути заклад. Проте, відвідувачу це не сподобалось і він влаштував суперечку, — розповіла ДОБІ Тетяна Басалига.

Після сутички відвідувачу викликали швидку. Медикам постраждалий розповів, що його ніби то штовхнув охоронець, він упав спиною на тверду поверхню і травмувався. Після цього чоловіка забрали у травмпункт, пише "Доба".

У кінотеатрі розповіли, що подібні випадки трапляються. До того ж відвідувачі ламають крісла у залі і смітять. Через це в "Сінема" вже поміняли крісла у двох кінозалах. 

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
156