Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → До Тернополя на міжнародний фестиваль-конкурс приїхали колективи з Польщі, Нігерії та Замбії

До Тернополя на міжнародний фестиваль-конкурс приїхали колективи з Польщі, Нігерії та Замбії

23.04.2017, 10:01
В Тернополі стартував міжнародний фестиваль-конкурс «Я там, де є благословення». Цікаво, що зареєструвалися на цей захід близько 600 учасників, серед яких є колективи з Польщі, Нігерії та Замбії. Найбільше колективів – з України.
У номінації малі вокальні групи зареєструвалося 46 учасників, а на виступи хорів – близько 20.
Головою журі буде виконавчий директору Національного Заслуженого Академічного українського народного хору України імені Верьовки Ігор Курилів.
Конкурс проходить за підтримки міського голови Сергія Надала.
- Фестиваль духовної пісні вже всьоме відбувається у Тернополі, він став справжньою духовною традицією нашого міста, - зауважив очільник Тернополя. – Без цього фестивалю духовної пісні вже важко уявити Тернопіль, як і без духовності – український народ. Дякую організаторам і духовним наставникам, що долучилися до цього дійства!.
Виступи колективів відбуватимуться у Драматичному театрі та Українському домі «Перемога», а офіційне закриття, гала-концерт та нагородження переможців заплановане у суботу, 22 квітня о 15.00 год. у філармонії.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
185