Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На тернопільській біатлонній базі вирішили зробити філію Державного центру олімпійської підготовки

На тернопільській біатлонній базі вирішили зробити філію Державного центру олімпійської підготовки

22.04.2017, 17:00
На біатлонній базі, що у Підгородньому Тернопільського району, вирішили зробити філію Державного центру олімпійської підготовки. Також базу хочуть передати у комунальну власність. Таку позицію Міністерства молоді і спорту озвучили на засіданні постійної депутатської комісії обласної ради з питань освіти, молоді та спорту 21 квітня.
На даний час майно належить товариству «Колос». Місцева організація відмовляється передавати комплекс.
– Таке рішення повинна прийняти президія тернопільської обласної організації, – говорить керівник «Колосу» Георгій Гунтик.
На базі сьогодні нема світла, води і газу. В управлінні фізичної культури і спорту пояснюють, що таку ситуацію важко вирішити допоки база у приватній власності, пише Терен.
– Місцевий «Колос» успішно вимкнув світло ще у січні, а отже і воду, вчора вже і газ відключив, а ми пам’ятаємо всі, що там живуть спортсмени-діти , – пише начальник управління у Facebook Віктор Мацикур. – Легше колосівцям та активістам покричати про “вбивають біатлон”, а потім офіційно написати голові обласної ради, що база то наша власність.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
207