Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → З'явилися подробиці смертельного ДТП: загинуло четверо молодих людей

З'явилися подробиці смертельного ДТП: загинуло четверо молодих людей

18.04.2017, 11:19

Вчора, між населеними пунктами с. Мишин Коломийського району та с. Стопчатів Косівського району відбулося зіткнення іномарки з автобусом. Внаслідок зіткнення водій та троє пасажирів легкового автомобіля загинули на місці ДТП.

Автомобілем керував 26-річний  житель смт. Печеніжин Коломийського району. На момент ДТП у салоні автобуса знаходилось 14 пасажирів.

У результаті ДТП водій автомобіля «Renault Meganesceniс» та пасажири: 19-річна жителька смт. Печеніжин, 26-річний житель с. Сопів Коломийського району, 27-річний житель с. Мишин загинули на місці ДТП.

Інші пасажири автомобіля «Renault Meganesceniс» 22-річний житель Сопів, отримав тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, СГМ, рвана рана обличчя та 15-річний хлопець отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, закрита травма грудної клітки, закрита травма живота (розрив паренхіатозного органу) та госпіталізовані на лікування в Коломийську ЦРЛ.

Водій автобуса «БАЗ А079.23» отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому лівого стегна, перелому кістки тазу, травматичний шок та госпіталізований на лікування в Коломийську ЦРЛ.

Постраждали також пасажири автобуса: 17-річний житель с. Розтоки Косівського району, який отримав тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, 20-річний житель с. Смодна Косівського району, отримав тілесні ушкодження у вигляді травми спинки носа, 24-річний житель м. Івано-Франківська отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин лівої гомілки, 29-річна жителька м. Івано-Франківськав отримала тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, травма спини та 20-річна жителька Косова отримала тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ.

Після зіткнення з пасажирським автобусом на Косівщині загинуло четверо людей. Фото 18+

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
217