Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Що подешевшало, а що подорожчало? Статистика споживчих цін у Івано-Франківській області?

Що подешевшало, а що подорожчало? Статистика споживчих цін у Івано-Франківській області?

15.04.2017, 21:08

Приріст споживчих цін у березні зафіксовано в усіх регіонах країни: від 1,2–1,7% у Луганській, Донецькій, Житомирській, Тернопільській, Чернівецькій, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Сумській, Чернігівській, Волинській, Закарпатській, Кіровоградській до 1,8–2,3% у Запорізькій, Полтавській, Рівненській, Дніпропетровській, Хмельницькій, Київській, Одеській, Черкаській, Миколаївській, Харківській, Херсонській областях та м.Києві.

Про це повідомляє головне управління статистики в Івано-Франківській області.

На споживчому ринку області в березні продукти харчування та безалкогольні напої подорожчали на 0,5%. На 3,0–0,6% зросли ціни на цукор, хліб, сири, фрукти, безалкогольні напої, продукти переробки зернових, сметану, молоко, масло, м’ясо та м’ясопродукти, кисломолочну продукцію. Водночас суттєво (на 9,6%) подешевшали яйця; на 1,9–0,3% знизилися ціни на овочі, макаронні вироби, оливкову та соняшникову олію, рис, маргарин.

Зростання цін (тарифів) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 6,3% відбулося головним чином за рахунок підвищення тарифів на електроенергію на 28,1%.

У сфері зв’язку ціни зросли на 2,6%, що пов’язано з подорожчанням поштових послуг на 17,1%, телефонних і телефаксових послуг — на 3,2%. 

До теми: Цікава статистика про Івано-Франківськ: безробіття, будівництво, соціальний захист і не тільки

 

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
360