Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → ФК «Тернопіль» здобув першу весняну перемогу

ФК «Тернопіль» здобув першу весняну перемогу

15.04.2017, 19:01
Лише в п’ятому офіційному матчі 2017 року ФК «Тернопіль» здобув першу перемогу. Сталося це в домашньому поєдинку проти стрийської «Скали», яку було подолало з мінімальним рахунком - 1:0.
Тернополяни володіли перевагою протягом усього матчу, але втілити її в забиті голи зуміли лише одного разу. Сталося це на старті другого тайму. Плеймейкер господарів Віталій Богданов далеко жбурнув м’яча з ауту. Височенний Юрій Захарків зумів переграти опікунів на другому поверсі і завдати точного удару (1:0). І до цього епізоду, і після наші земляки могли ще не раз відзначитися. Той ж Захарків у першому таймі пробивав метрів з 11-ти, але виконав удар по центру воріт і м’яч забрав до рук воротар «Скали». Двічі до перерви потужно пробивав з середньої відстані Степан Клекот – в одному випадку надійно зіграв кіпер, в іншому – лівому оборонцю ФК «Тернопіль» трішки бракувало точності. Кілька небезпечних стандартів було у виконанні Ігоря Вонса, двічі ударом головою пробивав капітан Ігор Курило, небезпечними були підключення правого захисника Романа Кухарського (в одному епізоді кіпер гостей дивом потягнув м’яча з нижнього кута). Просто шикарний момент був у Романа Дацюка в другому таймі, якому м’яч немов на блюдечку виклав Юрій Захарків, але Роман у ближньому «бою» не переграв воротаря «Скали» Олега Білика. Дуже старався центральний півзахисник муніципалів Володимир Пришнівський, котрий довгі роки захищав кольори саме стрийської команди. Зокрема, у компенсований час він вийшов на оперативний простір, однак з гострого кута пробив над поперечиною.
Попри те, що більше голів тернополяни не зуміли забити, але навіть один гол дозволив нашим землякам здобути першу весняну перемогу, а з нею і записати три очки до турнірної таблиці. Тепер на футболістів ФК «Тернопіль» чекає непростий виїзд до Чернівців. 18 квітня муніципали гратимуть пропущений матч з «Буковиною». Як і поєдинок зі «Скалою», так і виїзд до своїх географічних сусідів – це буде битва за виживання, адже муніципалам доводиться в екстремальних умовах виправляти ситуацію, в якій команда опинилися після невдалих попередніх матчів. Тернопільські вболівальники сподіваються, що перемога над командою зі Стрия дасть гравцям ФК «Тернопіль» впевненості у власних силах і ті доведуть скептикам, що їх ще рано списувати з першої ліги.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
191