Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Франківець отримав 8 років за виготовлення та продаж наркотиків

Франківець отримав 8 років за виготовлення та продаж наркотиків

14.04.2017, 11:27

29-річний франківець виготовляв та продавав психотропні наркотики. Його "бізнес" закінчився вироком суду та позбавленням волі на 8 років.

В ході судового розгляду доведено його вину у вчиненні правопорушень, передбачених за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства, а також незаконне виготовлення, придбання, зберігання, передача чи продаж іншим особам такого обладнання) КК України.

Вироком Івано-Франківського міського суду обвинуваченому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років з конфіскацією майна.

Читайте також: Підприємець, який не мав права на участь в тендерах, отримав багатотисячний договір на харчування тисменецьких школярів.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
147