Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополян просять зібрати хворому хлопчику 1 300 євро на інвалідний візок

Тернополян просять зібрати хворому хлопчику 1 300 євро на інвалідний візок

13.04.2017, 11:45

У малюка з народження ураження головного мозку та двосторонню туговухість. Вилікувати його можуть у Польщі. На лікування сім?я гроші зібрала, проте для повноцінного пересування дитині потрібен інвалідний візок. 

У грудні 2016-ого батьки Володі просили допомогти зібрати 45 тис грн на реабілітацію у Польщі. Ці гроші сім?я зібрала. У травні хлопчик їде на лікування, але йому потрібен інвалідний візок, який коштує 1 275 євро. - Протягом усього цього часу, що ми збирали кошти на реабілітацію, ми займались з дитиною, - розповідає мама Володі Олена Коваль. - До нас на дім приходив логопед, також з синочком постійно займається педагог, проводить розвиваючі заняття. Також ми пройшли курс занять в Active Life. У нашій групі я старалась завжди викладати уривки того, як ми працюємо з сином. Спеціалісти кажуть, що стан Володі змінюється в кращу сторону. Він став набагато уважнішим. - Навчився давати па-па, тосі-тосі, -  каже мама. - Показує пальчиком на зображення, складає пірамідку. Звичайно як і у всіх дітей в нього є свої "погані дні" де він капризує, але загалом результат є. По-маленько ми рухаємось до своєї мети. Також Володя починає імітувати розхитування на четвереньках, опора на ніжки значно покращилась. Спеціальна коляска для малюка просто необхідна. Але сім?я зібрати таку суму самостійно не в силі, тому просять допомогти небайдужих людей, пише "20 хвилин".

Довідка Контактний номер до мами Володі 068-225-01-74 - Олена. Додаткова інформація у групі в соцмережі Facebook.  Кошти на лікування Володі можна переказувати на картку ПриватБанку 5168 7555 0228 4686 - Олена Коваль 


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
149