Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → До Івано-Франківська завітала найбагатша жінка Польщі. ВІДЕО

До Івано-Франківська завітала найбагатша жінка Польщі. ВІДЕО

13.04.2017, 11:38

Найбагатша полячка, меценат та волонтер Домініка Кульчик приїхала на Прикарпаття, щоб познайомитись із діловими жінками нашого краю та поділитись власним успішним досвідом.

Найбагатшою полькою Домініка стала після смерті батька — бізнесмена Яна Кульчика. Розмір статків Домініки Кульчик (38 років) оцінюють в близько 8 млрд злотих (1,9 млрд євро). Вона займається благодійною діяльністю, освітою, інфраструктурою і гуманітарною допомогою. Мільярди успадкувала від батька.

Домініка Кульчик вперше на Прикарпатті, але колись сюди любив приїжджати її батько — Ян Кульчик.  "Під час свого візиту сюди, батько вирішив підтримати давній костел в селі Михальче Городенківського. Місцевий чоловік запитав його: "Для чого це йому потрібно?", але тато усміхнувся і відповів: "Найперше ? Бог, а потім всі інші справи", ? розповіла Домініка. 

Після смерті батька полячка продовжила його благодійну справу. "Я була вихована так, що матеріальні речі не матимуть сенсу, якщо в них немає Бога. Тому я беру активну участь у благодійному фонді, який ми створили разом з батьком", ? додала пані Кульчик. 

Разом з діловими жінками Прикарпаття Домініка Кульчик планує втілити на території області інші  благодійні проекти та зробити важливий внесок у розвиток Івано-Франкіщини, яку так любив її батько.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
138