Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Швидко та без черг. Огляд медичних центрів Івано-Франківська

Швидко та без черг. Огляд медичних центрів Івано-Франківська

12.04.2017, 20:00

Не завжди буває зручно скористатися послугами державних поліклінік. Щоб провести обстеження чи здати аналізи у цих закладах, потрібні або направлення і талончики, або грошова винагорода, або ж зайняти чергу із самого ранку.

А в більшості випадків хочеться прийти, здати і піти — без зайвої витрати часу і нервів. Ось тут і з'являється привід звернутися в приватні медичні центри.

Журналісти 0342.ua вирішили дізнатися, в яких медичних закладах Івано-Франківська можна швидко і зручно провести діагностику або здати різноманітні аналізи.
 

Кабінет УЗД «Євродіагностика»
лого1

У закладі використовують сучасне обладнання та обіцяють високу точність обстеження за низькими цінами. Спеціалісти проводять 7 видів УЗД, серед яких: УЗД грудних залоз, вагітності, матки, щитовидної залози, внутрішніх органів, судин, серця та артерій.

Особливість: кабінет обладнаний сучасним апаратом експерт-класу «Toshiba Aplio XG», який забезпечує високу якість зображення завдяки універсальним датчикам. За допомогою такої системи можна виявити усі найдрібніші порушення та зміни в структурі тканин.

Для отримання результатів необхідна особиста присутність.

Час роботи:

Понеділок - П'ятниця: 09.00-18.00

Субота: 09.00-17.00

Неділя: в разі необхідності

Медичний центр «Oxford Medical»
оксфордмедікал

У медичному центрі «Оксфорд Медікал» ви можете пройти комплексне лабораторне обстеження. Заклад проводить більш, ніж 15 різноманітних аналізів, серед яких: загально-клінічні, цитологічні, паразитологічні, імунологічні дослідження, а також діагностика різноманітних інфекційних захворювань.

Особливість: Цитологічна діагностика — новітній високотехнологічний метод діагностики та ідентифікації захворювань шийки матки. Впровадження даного методу дало змогу зменшити частоту інвазивного цервікального раку майже на 30%.

Результати можна отримати особисто або ж у персональному кабінеті на сайті закладу.

Час роботи:

Понеділок - П'ятниця: 08:00 до 20:00

Cубота: 9:00 до 17:00

Неділя: 10:00 до 15:00

Центр косметології та дерматології «Івадерм»
івадерм2222

Центр дерматології та косметології «Івадерм» – спеціалізований медичний заклад по наданню дерматологічної допомоги дорослим та дітям, невід'ємною частиною якої є косметологічні та естетичні процедури. Встановлення правильного діагнозу – це перше та основне правило для успішного лікування захворювання.  Персонал закладу володіє сучасними методами діагностики та лікування захворювань шкіри.

Особливість:  дерматоскопія – це неінвазивний метод діагностики шкірних захворювань, передпухлинних станів та пухлин шкіри, який дозволяє оцінити ризик малігнізації та правильно обрати тактику лікування пацієнта.

Результати діагностики пацієнт дізнається відразу після процедур.

Час роботи:

Понеділок - П'ятниця: 09.00-18.00

Субота: 09.00-17.00

Неділя: зачинено

Лікувально-діагностичний центр «Мед-атлант»
logo_b

"Якісні послуги за розумні гроші" — за таким принципом працює медичний центр. Фахівці закладу пропонують широкий спектр послуг, враховуючи лабораторну діагностику. Для клієнтів доступні такі процедури: пренатальна та гормональна діагностика, урогенітальні, бактеріологічні, біохімічні і гепатитні дослідження.

Особливість: аналіз на TORCH-інфекції — це дослідження на наявність набору інфекційних хвороб, що передаються від вагітної жінки до плоду, які можуть призвести до серйозних аномалій розвитку, або, навіть, загибелі плода.

Для отримання результатів потрібна особиста присутність клієнта.

Час роботи:

Понеділок - П'ятниця: 09.00-20.00

Субота: 09.00-15.00

Неділя: зачинено

Клініка «West Medical»
лого

«Здоров’я пацієнта є основною ціллю нашого закладу» — такий підхід використовують у новоствореній медичній клініці. Медпрацівники пропонують широкий спектр діагностичних процедур. Співпрацюючи із іншими медичними центрами, для пацієнтів доступні аналізи на сотню різних показників, а також ультразвукова діагностика та електрокардіограма.

Особливість: через те, що клініка тільки виходить на ринок Івано-Франківська, клієнтам доступні різні дисконтні пропозиції. Наприклад, до кінця весни діє акційна знижка у 20% на УЗД органів черевної порожнини, серця, нирок, органів малого тазу та щитовидної залози.

Результати можуть бути розміщені у персональному кабінеті на сайті та отримані особисто.

Час роботи:

Понеділок - П'ятниця: 09.00-18.00

Субота: 09.00-18.00

Неділя: зачинено

Більше медичних закладів шукайте в нашому довіднику.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
290