Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Технічний заїзд облаштують у парку Шевченка

Технічний заїзд облаштують у парку Шевченка

11.04.2017, 20:10
Для того, щоб з парку Шевченка можна було забрати сміття, гілки скошену траву там облаштовують технічний заїзд. Зі слів головного спеціаліста управління ЖКГ Миколи Лесіва, такий заїзд обов’язково повинен бути у парку, оскільки у випадку небезпеки тудою зможуть проїхати машини швидкої чи рятувальників.
- Минулого року була проведена реконструкція ділянки набережної Тернопільського ставу і тепер там категорично заборонено їздити вантажівкам. Відповідно до усіх вимог, у парку повинен бути ще один технічний заїзд для того, щоб вивозити сміття, гілля, скошену траву, щоб, у випадку небезпеки, там могли проїхати машини рятувальників або ж інший спецтранспорт, - каже Микола Лесів.
Нагадаємо, що після реконструкції у парку буде збільшено кількість зелених зон на 670 кв.м., облаштовано газонів з посівом трави на площі майже 1000 кв.м. та висаджено 29 нових дерев.
Також, відповідно до проектно-кошторисної документації, у парку заплановано облаштувати нове покриття, відремонтувати підпірну стінку, оновити зовнішнє освітлення, фасад будинку на вул. Грушенвського, 9 та встановити перголу.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
304