Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Франківських митників спіймали на заниженні вартості імпортних автівок

Франківських митників спіймали на заниженні вартості імпортних автівок

11.04.2017, 20:55

В ході службової перевірки, проведеної працівниками відділу внутрішньої безпеки обласної фіскальної служби, встановлені порушення в роботі окремих посадових осіб Івано-Франківської митниці ДФС під час здійснення митного оформлення транспортних засобів.

Про це повідомили у прес–службі Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

Діяльність митників, які не забезпечили належний контроль за правильністю визначення митної вартості транспортних засобів призвела до заниження сплати митних платежів до бюджету на суму понад 1 мільйон гривень.

За матеріалами перевірки, які скеровані в прокуратуру Івано-Франківської області, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесене кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та штраф від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Тривають першочергові слідчі дії з метою встановлення всіх осіб, причетних до скоєння цього кримінального правопорушення.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
312