Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Маленькі тернополяни проходили кастинг на головні ролі в українському повнометражному фільмі

Маленькі тернополяни проходили кастинг на головні ролі в українському повнометражному фільмі

09.04.2017, 14:00
Кінопроби на головні ролі в українському дитячому повнометражному фільмі Анатолія Метешки "Гаврик" проходили у Перемозі, у суботу, 8 квітня.
На кастинг прийшло чимало дітей, 10-13 років, у супроводі батьків, які постійно нагадували малечі, що потрібно казати на "співбесіді". На пробах не було гендерної нерівності - дівчаток і хлопців приблизно порівну. Жваві бесіди, декламування віршів уголос, "поправляння" макіяжу, - все це відбувалося за дверима кабінету, де проходив кастинг.
13-річна Вікторія Коцюба прийшла на кастинг, щоб спробувати свої сили.
- Я вперше в житті проходжу кастинг, трошки хвилююся, - пояснює дівчина. - Я відчуваю у собі сили і хотіла би пройти кінопроби, але це не головне. Мені просто дуже цікавий кінематограф, тому я тут. Думаю, що головне нині - гарно показати себе, бути спокійною перед камерами та красномовно відповідати на запитання. Я вважаю це важливішим, ніж зовнішність і параметри.
На кастинг разом із Вікторією прийшла її сестра - 10-річна Софія, яка також мріє спробувати себе в амплуа акторки. Дівчина поки що немає кіноідола, але їй подобаються акторки-брюнетки. У майбутньому Софія мріє стати художницею.
10-річна Анастасія Гоца, що мріє стати дизайнером, "вилетіла" із аудиторії, де проводили кастинг, наче на крилах.
- Мене запитували про хобі, а також я розказувала вірш Івана Малковича "Понад Дніпро гуде метро", - захоплено розповідає дівчина. - Я сказала, що моє хобі - танці, а вірш я могла розповісти краще, можливо, перехвилювася трошки. Я дуже рада, що спробувала себе.
Хлопці на пробах поводилися дуже спокійно і стримано, як справжні чоловіки. Цей хлопчина мріє стати ветеринаром-актором. Вважає, що ці професії дуже легко поєднати, пише 20 хвилин.
Стрічка знімається на замовлення Держкіно. Сюжет дитячий: 12-річний хлопчик, який почувається самотнім у сім'ї, де батьки дуже зайняті роботою і майже не помічають дитину, знаходить собі друга - пса Гаврика.


575859

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
178