Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У психіатричній лікарні на Прикарпатті б'ють та знущаються з пацієнтів

У психіатричній лікарні на Прикарпатті б'ють та знущаються з пацієнтів

08.04.2017, 18:19

у Обласну психічну лікарню №2, що в Рогатині, потрапив вихованець Залучанського дитячого будинку. Дирекція забила на сполох — взимку там вже помер хлопець з Залуччя. А Сьогодні Сашко підтвердив найгірші опасіння вихователів.

До хлопця, в якого діагностували туберкульоз, навідалися в гості. він одразу сказав, що йому тут погано і попросив забрати:

«Сашко у катівні! Як тільки ми його побачили він одразу поскаржився, що йому погано! Його б'ють, не міняли йому підгузки, не лікують. Він спав у коридорі та у верхньому одязі. Він дуже просив перевести його в іншу лікарню.

Ще питання, хто більший кат: працівник психіатричної лікарні, який свідомо піднімає руку на сироту з інвалідністю, чи директор Залучанського дитбудинку Сухолиткий, який свідомо допустив переведення Сашка у катівню (в якій у січні вже помер інший вихованець дитбудинку)», — пишуть вихователі.

Нагадаємо, що перевірка, яку проводив представник уповноваженого Верховної ради з прав людини в Івано-Франківській області, показала нелюдські умови, в яких перебувають пацієнти.

До теми: Уповноважений з прав людини завітав до проблемного Коломийського інтернату з таємною перевіркою (ФОТО)5 невідомих фактів про місця несвободи в Україні

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
159