Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У ЦНАПі Івано-Франківська відкрили підрозділ з оформлення українського та закордонного паспортів

У ЦНАПі Івано-Франківська відкрили підрозділ з оформлення українського та закордонного паспортів

06.04.2017, 10:30

Сьогодні, 6 квітня, у ЦНАПі м. Івано-Франківська відбулося офіційне відкриття відділу з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та закордонного паспорта громадянина України.

Прийом громадян, які бажають подати документи на виготовлення паспортів, розпочнеться завтра, 7 квітня, і проводитиметься в порядку електронної черги, — інформує 0342.ua.

Як повідомив міський голова Руслан Марцінків, для закупівлі необхідного обладнання для оформлення та видачі біометричних паспортів було виділено 960 тис грн. Ще 144 тис. грн для створення та підключення каналу конфіденційного зв’язку. Тендер проводився за допомогою системи публічних закупівель «ProZorro».

Вартість виготовлення українського паспорта у ЦНАПі коштуватиме від 279 грн до 366 грн, закордонного — від 557 грн до 811 грн. Перевірити стан виконання послуги можна буде за допомогою коду зворотнього зв’язку через офіційний сайт ЦНАПу. Окрім того, при готовності паспорта громадяни отримуватимуть sms-повідомлення. 

"Це черговий крок до тієї європейності, до якої прагне уся країна. Ми сподіваємося, що з відкриттям відділу з оформлення паспортів у ЦНАПі, отримувати паспорти громадянам буде і зручно і комфортно", — зазначила заступник начальника ЦНАПу. м. Івано-Франківська Олександра Прусак.

Офіційне відкриття:

3B9Xq5vyWdU

-29SL2qqsWg

Запис на прийом в порядку електронної черги:

Kndt9461hDg

27DEWEnpyMQ

ajobIqRI2y8

Прийом громадян:

7zDCj9SiUCM

QCZypk5gr_k

jnesyv_ss0A

JPxpnvMjZuE

XZyCdia7T7U

IFSLxkwGjy4

5K-LUsfvjIk

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
163