Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В рейтинг кращих шкіл України потрапили чотири навчальні заклади Прикарпаття

В рейтинг кращих шкіл України потрапили чотири навчальні заклади Прикарпаття

05.04.2017, 22:00

Щоб допомогти українцям зрозуміти, де готують найбільш конкурентоспроможних і освічених випускників, створили всеукраїнський рейтинг кращих навчальних закладів країни. 
Вихідними даними послужили результати ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання) 2016 року. Зрозуміло, це далеко не ідеальний критерій. Згодні з цим і в Міністерстві освіти, де сьогодні розробляється нова методологія оцінки шкіл. Але наразі інших показників, що піддаються вимірюванню, немає, пишуть "Вікна" з посиланням на "Фокус".
Те, як розподілилися переможці рейтингу, показує, що сильні школи і талановиті діти є у всіх областях України. Це означає, що отримати хорошу середню освіту можна практично у всіх регіонах країни.
На Прикарпатті є чотири навчальні заклади, які потрапили до рейтингу. Під номером два у сотні кращих — Українська гімназія №1 в Івано-Франківську. Далі — навчальні зхаклади, розташовані в обласних центрах і столиці. На двадцятому місці — Калуська гімназія імені Дмитра Бахматюка. Спеціалізована школа №11, яка також знаходиться в Івано-Франківську, — опинилася на 89-му місці, а сотню кращих замикає Коломийська спеціалізована школа імені Василя Стефаника.
ia2
Читайте також: Франківці просять збудувати у Пасічній школу замість багатоповерхівки

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
364