Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Підприємство, яке займається виробництвом іграшок, утилізує відходи на березі міської річки

Підприємство, яке займається виробництвом іграшок, утилізує відходи на березі міської річки

05.04.2017, 20:34
На березі Бистриці Надвірнянської щодня незаконно спалюють відходи з виробництва пластмасових іграшок.

Про таке зневажливе сталення до екології та здоров'я людей розповів кореспонденту Бліц-Інфо місцевий мешканець пан Ігор. Він не хоче називати прізвище, бо боїться тиску на нього та родину.

За словами чоловіка, відходи на березі річки спалюють щодня.

"Після того, як підприємство з виробництва іграшок збільшили виробництво, вони щодня загружають в бочку-крематорій на березі 15-20 мішків відходів і вночі спалюють. Вранці те, що не догоріло тихо висипають на зони відпочинку, кемпінг та майданчик, який депутат зробив для занять спортом. Плюс там дитсадок за 150 метрів розміщений, діти бігають, а їм байдуже", — скаржиться небайдужий. 

В Муніципальній інспекції з благоустрою, кореспонденту Бліц-Інфо пояснили, що таке спалювання відходів є грубим порушенням, адже при горінні пластмаса виділяє отруйний газ.

"На це мало б відреагувати управління екології та поліція, а санстанція дослідити забруднення територі, на яку викидають відходи. Однозначно, що таке зневажливе ставлення до екології має бути покаране", — зазначив начальник інспекції з благоустрою Михайло Яцків.  

Тож чиновник запевнив, що інформацію перевірять.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
215