Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Команду з пожежно-прикладного спорту Прикарпаття визнано найкращою в Україні

Команду з пожежно-прикладного спорту Прикарпаття визнано найкращою в Україні

05.04.2017, 20:00
В управлінні ДСНС в області відбулося урочисте нагородження переможців та учасників чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях серед дорослих та юнаків, що проходив з 28 по 31 березня цього року в Києві, і за результатами якого юнацька збірна області зайняла перше загальнокомандне місце.

Урочисте нагородження відбулося за участю керівництва та працівників управління ДСНС в області, почесних гостей, меценатів, представників ЗМІ.

Вітаючи юнацьку та дорослу збірну області з пожежно-прикладного спорту, начальник У ДСНС в області Володимир Чернецький, зокрема, зазначив, що, виборовши перше місце, юні спортсмени продемонстрували волю до перемоги, чудову командну гру та високу фізичну підготовку. Ця перемога дає сподівання очікувати спортивних успіхів і в майбутньому на різних змаганнях, включаючи європейські і світові, адже вона свідчить  про високий рівень пожежно-прикладного спорту Прикарпаття і його багаті традиції. Особливе місце у цих досягненнях посідає робота  головного тренера юнацької збірної Миколи Петрука, чий досвід та професіоналізм є найважливішою складовою перемоги.

Високу оцінку у керівництва У ДСНС в області також отримало здобуття 9-го місця у загальнокомандному заліку на чемпіонаті України дорослою збірною Прикарпаття.

За високі спортивні досягнення Володимир Чернецький нагородив команди юних та дорослих спортсменів та їх тренерів цінними подарунками. Призи надав один зі спонсорів – ТзОВ «Скорзонера».

Окремо за ак­тивну громадську позицію та популяризацію пожежно-прикладного спорту на Прикарпатті були вручені подяки і меценатам – ТзОВ «Скорзонера», ПАТ «Приватбанк», ТзОВ «Альянс», ТОВ «Солід-Україна», ПП «Пожежна безпека-захист», Прикарпатському торговому дому, «Автогаз ІФ». Завдяки їм для спортсменів були створені оптимальні умови для тренування, які проходили на високому рівні і передбачали все необхідне, як для тренувань, так і для відпочинку та відновлення сил.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
218