Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Хто вони — колишні секс-символи Івано-Франківська

Хто вони — колишні секс-символи Івано-Франківська

04.04.2017, 21:00

На щастя чи, на жаль, але статус «секс-символа» в Івано-Франківську ніколи ніхто публічно не мав. Однак, ми нагадаємо Вам про тих чоловіків, про яких п'ять, десять та двадцять років тому говорили немало дівчат.

Зважаючи на те, що ми зробили рейтинг колишніх «секс-символів» з різною віковою категорією, то розпочнемо з тих, хто у далекі 90-ті захоплювалися мешканки Прикарпаття. 

Богдан Кучер

o151

фото ресурсу who-is-who.ua

Молоді іванофранківці можуть знати його, як екс-депутата обласної ради. Однак мало хто знає, що пісні  Богдана Кучера колись звучали в ефірах обласних та районних радіостанцій та зворушували людей в Польщі, Італії, Іспанії, Португалії, Франції, США... Багато людей середнього віку знають його як чудового поета, композитора, ведучого духовно-публіцистичних, мистецьких і культурологічних програм на обласному радіо, ведучого і режисера концертних заходів. Окрім цього, Богдан Кучер —  Заслужений журналіст України. Відомий для всіх Богдан Кучер у паспорті – з ім’ям Михайло. Зазначимо, що Богдана Кучера одного з небагатьох в Україні, відзначено високою нагородою Папи Римського Бенедикта XVI.  
939333b3666b681c271e3f277ce0f171

фотокадр з ефіру телепрограми "Говорить Івано-Франківськ"

Зараз Богдан Кучер працює директором ТБ "Карпати" та ведучим авторської телерадіопрограми "Говорить Івано-Франківськ".

Василь Вірастюк

P5030121

Справжній богатир, який підкорив весь світ. Народився силач в Івано-Франківську в родині водія вантажних автомобілів. У 13 років юний силач вперше сів за кермо і відразу проїхав 25 кілометрів. Спортом Вірастюк почав займатися ще швидше: у 10 років він захопився легкою атлетикою — штовхав ядра. До слова, брат силача Роман став бронзовим призером чемпіонату Європи зі штовхання ядра у 1994 році. П’ять років підряд Вірастюк ставав володарем титулів "Найсильніша людина України": починаючи з 2000 року. А в 2004 спортсмен отримав світове визнання і став найсильнішою людиною світу. Крім того, Вірастюк — член збірної України, яка двічі поспіль у 2003 та 2004 роках виборола титул "Найсильніша нація світу". У травні 2003 року  силач встановив світовий рекорд. Тоді він протягнув п'ять трамвайних вагонів більше ніж на 10 метрів і десять скріплених між собою машин майже на 20 метрів.
17121770_1239945749388031_989375998_o

У 2013 богатир спробував себе у ролі актора: знімався у фільмі  "Іван Сила". А нещодавно Василь Вірастюк знявся у кліпі найзагадковішого гурту Румунії "Transylvania".

Федір Хашалов

x_57a8d57eЗаслужений майстер спорту України з бодібілдингу, Чемпіон перших європейських ігор в Баку з бодібілдингу, Чемпіон світу з бодібілдингу (Монреаль, Канада 2014), Тричі чемпіон Європи з бодібілдингу та володар кубку світу з бодібілдингу, Майстер спорту з спортивної гімнастики...ще десять років тому його спортивна зовнішність зводила з розуму не тільки франківчанок.
-uaDKOoJ4Ss

Федір відомий не лише, як бодібілдер, знають його ще як талановитого керівника танцювального колективу "Vertical Limit", фіналіста телепроекту "Україна має талант", фіналіста телепроекту "Танцюють Всі-3". У серпні 2015 року Федір Хашалов одружився з дівчиною Мартою, з якою вже виховують сина ( по фото очевидно, що майбутнього чемпіона). Спротивну кар'єру Федір не залишив, зараз він працює в одному з спортивних клубів міста персональним тренером.

Іван Князевич

z_a7aad075

фото з соціальної мережі

Знаний багатьом дівчатам холостяк Івано-Франківська. У свої 34 ще не зустрів дівчини, з якою чоловік був би готовий одружитися. Однак уваги дівчат Івану вистачає. Своєю привабливою зовнішністю  він вже давно зводить дівчат з розуму. Іван Князевич вже давно займається підприємницькою діяльністю, пов'язаною з торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів (інформація You.Control) Колись він також активно займався спортом та отримав звання Майстра спорту України з пауерліфтингу/жим лежачи. 
E7HMbx8MbIw

фото з соціальної мережі

Зараз робота Івана Князевича пов'язана з відрядженнями за кордон, і як сам зазначає, спорту приділяє менше часу. Також змінилися і транспортні засоби холостяка, однак тепер на автівках Івана немає іменних номерів, як це було у 2000-их роках.

Денис Бойчук 

20766_100338810003180_1776441_n

Його ім'я добре відоме тим, хто у 2000-их любив слухати місцеві радіохвилі. Дівчата з нетерпінням чекали програму "Просто розмова плюс музика", ведучим якої був Денис. Програма звучала на івано-франківському радіо "Бойчук-радіо", керівником якого був його батько. Через харизматичний голос хлопця багато дівчат не пропускали ефіри, щоб передати вітання улюбленому ведучому. До слова, у програмі "Просто розмова плюс музика" будь-хто міг передати привіт чи привітати своїх знайомих через голос ведучого.
17813710_1429499660455018_408996763_n

За інформацією на особистій сторінці Дениса, зараз він працює не в журналістиці, а в туристичній сфері. Окрім цього, Денис Бойчук багатодітний та щасливий батько. 

Валентин Кошманюк

jnVS61fm3YA

Багатьом дівчатам Івано-Франківська він більш відомий, як DJ VALENTINE. Подейкують, що деякі дівчата ходили на дискотеки, навіть, якщо не вміли танцювали, а просто поглянути на популярного діджея. Афіші з його іменем "магнітами притягули" сотні дівчат до нічного клубу "Relax", де якраз і розпочалася його кар'єра.
oeaTkNT8OqM

Пройшло більше 10 років, а він не залишив улюблену справу. Зараз Валентин Кошманюк не одружений і зустріти його можна у багатьох ресторах та клубах Західної України, однак не переплутайте його з братом-близнюком Констянтином.

Проаналізувавши відгуки багатьох франківчанок, саме ці чоловіки у різні роки ХХ-ХХІ століття "негласно" носили статус "секс-символів" Івано-Франківська.

Фото: з особистих сторінок в соціальних мережах

Читайте також:Як франківчанка підкорила серце красеня-телеведучого популярного шоу "Холостяк"

Франківчанки, які підкорили серця відомих українських чоловіків

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
980