Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Права на візуальний стиль міста отримають мешканці Івано-Франківська

Права на візуальний стиль міста отримають мешканці Івано-Франківська

04.04.2017, 20:00

Між платформою «Тепле місто» та міською владою триває співпраця щодо розвитку проекту візуального стилю Івано-Франківська.

Сьогодні, 4 березня, на оперативній нараді у міського голови Руслан Марцінків заявив, що згодом «Тепле місто» має передати права на візуальний стиль та, загалом, на всі проекти, які активісти розробили: лого, візуальний стиль, проект ІТ-простору на заводі Промприлад .

Керівник з маркетингу на комунікацій платформи «Тепле місто» Ганна Бурлака не заперечила такої інформації та додала, що зараз міська влада  розробляє стратегію розвитку міста, а одним з важливих її елементів є розвиток бренду, тому разом вони працюють над тим, щоб легалізувати зроблену раніше роботу.

«Візуальний стиль запускало «Тепле місто» , але разом з громадою міста, які підтримали його фінансово. Тому, для нас логотип, він офіційно зареєстрований і належить «Теплому місту», але в нашому розумінні він у вільному користуванні і, в тому числі, він належить, і громаді міста, яка підтримала цей проект», — зазначила Ганна Бурлака

Нагадаємо, що візуальний стиль Івано-Франківська існує з 2014 року. 

Читайте також: Комунальники проводять ребрендинг. Франківців агітують долучитися до розробки нового візуального стилю

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
200