Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У п'ятницю в ЦНАПі Івано-Франківська розпочнуть оформляти закордонні та українські паспорти

У п'ятницю в ЦНАПі Івано-Франківська розпочнуть оформляти закордонні та українські паспорти

04.04.2017, 19:00

З 7 квітня у Центрі надання адміністративних послуг Івано-Франківська, що по вул. Незалежності, 9, розпочнуть прийом документів для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Прийом громадян у ЦНАПі проводитиметься в порядку електронної черги. Записатися на прийом до адміністратора можна і через офіційний сайт Центру. Громадянин може самостійно обрати зручний для нього день та час прийому, спланувавши візит за два тижні наперед.

За оформлення паспортів у ЦНАПі стягуватиметься тільки адміністративний збір. Паспорт громадянина України у формі ІD-картки виготовлятимуть за 20 днів і кошт0уватиме він 279 грн. Перше виготовлення українського паспорта громадянам України, які досягли 14-ти або 16-ти років, буде безкоштовне. Терміновий паспорт виготовлятимуть у термін до 10-ти робочих днів за ціною у 366 грн.

Слід зазначити, що при оформленні нового паспорта громадянина України, у зв’язку із втратою або псуванням попереднього, — додатково стягуватиметься державне мито, яке становить 34 грн.

Вартість виготовлення закордонного біометричного паспорта коштуватиме 557,32 грн. Термін виготовлення — до 20-ти робочих днів. Терміновий закордонний паспорт виготовлятимуть за 7 робочих днів, а в разі необхідності термінового виїзду за кордон, пов’язаної з нагальною потребою в лікуванні від’їжджаючого, або від’їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживав за кордоном, — до 3-х робочих днів. Вартість термінового закордонного паспорта становитиме 810,32 грн.

З переліком необхідних документів можна ознайомитися на сайті ЦНАПу у розділі «Закордонні та ID-паспорти».

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
191