Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі водій протаранив 4 авто, в тому числі і поліцейських

У Тернополі водій протаранив 4 авто, в тому числі і поліцейських

04.04.2017, 09:15
Аварія за участю п’яти автомобілів трапилась на проспекті Бандери, неподалік колишнього супермаркету «Київ». Там водій Lanos, не впоравшись з керуванням, зачепив автомобілі на стоянці.
Серед пом’ятих авто – і автомобіль поліцейських. Інцидент трапився 3 квітня, близько 15.00, повідомляє “20 хвилин“.
– Зачепив Lanos два автомобілі SKODA, Renault, – кажуть працівники поліції охорони. – Наше авто на початку парковки стояло. Що тут говорити…
Як пояснили правоохоронці, водій не обрав безпечної швидкості, здійснив неправильний маневр і як результат – зачепив припарковані автомобілі.
Постраждалих немає. Водієві Lanos, 1937 року народження, викликали швидку, бо той був в шоковому стані.
– Я їхав, раптово з правої сторони виїжджає Mercedes, – розповідає водій Lanos Микола Т. – І прямо на мене, – метрів 10 було до зіткнення. І не було ніяких ознак, що він зупинятиметься. Щоб уникнути зіткнення я різко беру вправо. Але переплутав педаль і натиснув не на гальма, а на газ. От і занесло просто на ці машини. Mercedes проїхав. А я ось тут побив кілька машин. Тепер от маю…
Чоловік додає, що справді шокований від того, що сталось. Каже, що не думав, що ось так на рівному місці потрапить у таку халепу.
– От сиджу, пишу пояснення. Документи забрали, – додає він. – Чекаю на тимчасове посвідчення водія. Не знаю, як виїду… Не хочу, щоб жінка дізналась.
thumb_560039_photogallery_mthumb_560033_news_m

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
252