Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Івано-Франківщині зафіксована переплата за комунальні послуги. Інфографіка

На Івано-Франківщині зафіксована переплата за комунальні послуги. Інфографіка

02.04.2017, 20:00

Відповідно до інформації, яку оприлюднив Держстат 30 березня, в Івано-Франкіській області зафіксована переплата в розмірі 40 млн грн за комунальні платежі.

Станом на 30 березня загальна заборгованість населення за житлово-комунальні послуги сягнула вже 25 млрд грн. Найбільше заборгували жителі Дніпропетровської області — 4,3 млрд грн, Харківської — 3,6 млрд грн та Києва — 3,7 млрд грн, пише "Слово і Діло".

Також борги, що перевищують 1 млрд грн, числяться за мешканцями Одеської, Донецької, Київської, Запорізької та Львівської областей. При цьому в Івано-Франкіській області зафіксована переплата в розмірі 40 млн грн. Відносно невеликий борг — усього 3 млн грн — має Рівненська область.

Що ж стосується субсидій, то їх найбільше оформили в тому ж регіоні, який є головним боржником — у Дніпропетровській області (на загальну суму 120 млн грн). На другому місці за цим показником опинилась Івано-Франківщина (105 млн), на третьому — Львівщина (104 млн).

Детальніше — в інфографіці "Слова і Діла".
33295-1_uk_origin

Нагадаємо, що відповідно до рішення НКРЕКП кожен споживач з квітня платитиме за газ як за товар (4942 грн за тисячу кубометрів плюс гранична торгівельна націнка газопостачальної компанії, яка становить 3,2%), окремо нараховується плата за користування приєднаними потужностями. Крім того, 23% тарифу складатимуть витрати “Укртрансгазу” на транспортування газу.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
268