Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Псевдобанкіри продовжують наживатися на довірливих тернополянах

Псевдобанкіри продовжують наживатися на довірливих тернополянах

01.04.2017, 19:00
Правоохоронці Тернопільського відділу поліції задокументували два факти шахрайства.

17 000 гривень зникло з банківського рахунку тернополянки. Жінка розповіла, що розмістила оголошення на Інтернет сайті «OLX» про продаж мототехніки. Згодом до неї зателефонував невідомий та представився працівником банку. Він повідомив, що на банківський рахунок надійшли кошти, але через збій системи їх не можливо буде отримати. Аби усунути даний недолік, чоловік попросив жінку підійти до банкомату та здійснити певні операції. Тернополянка погодилася і, виконуючи вказівки шахрая, перевела кошти на інший рахунок.

Ошукали того ж дня і 24–річну місцеву мешканку. Цього разу псевдопрацівник повідомив, що банківську картку дівчини заблоковано і попросив уточнити особисті дані. Дівчина повідомила пін-код та кодове слово. Заявниця зрозуміла, що попала на гачок шахраїв, коли з рахунку зникло 2000 гривень.

Шановні мешканці Тернопілля, пам’ятайте, що працівники фінустанов не будуть телефонувати та уточняти інформацію щодо вашого електронного гаманця. Найкраще - це уточнювати інформацію, яку вам повідомляють невідомі, в найближчому відділенні банку.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
235