Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В Івано-Франківську майстер-клас провів учасник відомого кулінарного шоу. ФОТО

В Івано-Франківську майстер-клас провів учасник відомого кулінарного шоу. ФОТО

30.03.2017, 10:20

Днями для студентів ІІІ курсу спеціальності готельно-ресторанної справи провели майстер-клас за участі франківського кухаря з Еквадору Дарвіна Понсе (учасник "Пекельної кухні-3").

До студентів завітав також знаний ресторатор Валентин Михайлова та професійний кондитер Олександр Шевченко. Варто зазначити, що Валентин Михайлов є випускником факультету туризму і зараз працює в найкращих ресторанах Києва, інформує прес-служба ПНУ.

Під час проведення майстер-класу шеф-кухарі презентували свою майстерність у поєднанні молекулярної та європейської кухонь. Також вони поділилися зі студентами деякими секретами приготування страв, розповіли про переваги різних технологій. 

У рамках заходу шеф-кухарі провели для студентів тематичний імпровізований конкурс у форматі питання-відповідь. Майбутні майстри готельно-ресторанної справи взяли участь у сервіруванні столу для дегустації приготовлених страв.

Зазначимо, що завдяки співпраці керівництва факультету і вищезгаданих шеф-кухарів такі майстер-класи будуть проводитися для студентів факультету туризму двічі на місяць. А вже цієї п’ятниці, 31 березня, наші студенти братимуть участь в роботі кухні Дарвіна Саденьйо в приміщені від ресторану "Лейбова гора".
05 (1)
04 (1)
02 (1)

фото прес-служба ПНУ

Читайте також: Які пісні страви пропонують іванофранківцям скуштувати в місцевих ресторанах

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
213