Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Незвичні напрямки фітнесу в Івано-Франківську. Огляд

Незвичні напрямки фітнесу в Івано-Франківську. Огляд

27.03.2017, 20:15

Якщо ви хочете зайнятися спортом, але в тренажерному залі чи на степ-аеробіці вже не цікаво, варто спробувати щось новеньке. Ми підібрали для вас варіанти незвичайного фітнесу в нашому місті.
Джампінг
_mg_9848

Джампінг (SKY Jumping) — це напрямок фітнесу, в якому для занять використовується оснащений ручками круглий батут. По суті, це веселі стрибки під запальну музику. 

Як будь-яке аеробне навантаження, джампінг дуже енергоємний. Щоб витратити таку ж кількість калорій, як за одне таке тренування, доведеться бігти в інтенсивному темпі більше години, не зменшуючи швидкості. 

До стрибків у різному темпі додаються ще й силові вправи — випади, присідання (в тому числі статичні), стрибки на одній нозі, а ще біг на батуті з прискоренням і підкиданням колін.
Ось як це виглядає:

Де знайти: фітнес-клуб "Адам і Єва".
Танець на полотнах (на обручі)
e317959b1ac364b81eb9900999de8e19

Танець на шовкових полотнах (Aerial Silks) — це суміш танцю, акробатики, гімнастики та циркового мистецтва. В основі напрямку лежить повітряна гімнастика. 

Вправи виконуються виконується на двох смугах тканини, що звисають зі стелі. Серед рухів різноманітні і незвичайні "обриви", "розкрутки" і варіанти статичних поз. Найпростіше уявити собі специфіку, задавши виступ повітряних гімнастів під куполом цирку.

Танець на полотнах вимагає великої м'язової сили і витривалості, так само як і хорошою гнучкості. Тому програма тренувань спланована так, щоб розвивати всі ці показники.

Танець на повітряному обручі (Aerial Hoop) за концепцією нагадує танець на полотнах. Різниця в тому, що різні трюки, перевороти і позування виконуються всередині металевого обруча, піднятого в повітря.
ring1-bb68d57fb245f49c4ed9dcf97f0d31c1

Як правило, заняття включають в себе силове тренування, силові вправи на повітряному кільці, розучування елементів і різних зв'язок, стретчинг.
Де знайти: школа танцю "Caramel".
Черлідинг
ch1

Черлідинг — це вид спорту, який поєднує в собі елементи хореографії, акробатики та спортивної гімнастики. 

Тренування складаються з акробатичних і танцювальних рухів в різних комбінаціях. Їм передує розминка, яка включає загальнофізичну підготовки (ходьба, біг, стрибки і т.д.), вправи на розвиток і зміцнення м'язів, та розвиток гнучкості. 

В черлідингу, як і в фітнесі, немає обмежень за комплекцією та віком. Він допомагає скинути зайву вагу, зміцнити м'язи та покращити гнучкість та пластику. 

Де знайти: фітнес-клуб "Intre-Fit".
Степ-аеробіка на платформі Reebok EasyTone
8kg20Weight20Set20RAWT-40005(2)

Вправи під час тренування виконуються на спеціальній степ-платформі з повітряними камерами в нижній часині. Вона спроектована таким чином, щоб створювати природну нестійкість.

Виконуючи вправи, ви весь час змушені тримати рівновагу, за рахунок чого додатково включаються в роботу м'язи-стабілізатори всього тіла. Щільність повітря в камерах можна регулювати і таким чином змінювати інтенсивність навантаження під час тренування.

Перевагою таких тренувань над звичайною степ-аеробікою є додатковий розвиток м'язів-стабілізаторів, які відповідають за координацію тіла.

Ось на що це схоже:

Де знайти: фітнес-клуб "Адам і Єва".
Читайте також: Де у Франківську безкоштовно підтягнути свою розмовну англійську?

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
394