Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → ФК «Тернопіль» у гостях поступився одному з лідерів першої ліги «Колосу»

ФК «Тернопіль» у гостях поступився одному з лідерів першої ліги «Колосу»

26.03.2017, 21:00
Кадрові проблеми ФК «Тернопіль» і далі не дозволяють тренерам виставити на гру оптимальний склад. Власне це стало однією з головних причин поразки муніципалів у Ковалівці.
Адже тренерський штаб не зміг залучити до гри дискваліфікованого одного з лідерів команди Віталія Богданова, ще три гравці травмовані і не можуть допомогти своїм партнерам – Валерій Скидан, Роман Кухарський та Павло Дульзон.
Не в останню чергу через це захисникові Степану Клекоту довелося почати гру в опорній зоні півзахисту, а півзахиснику Сергію Полянчуку – на правому краю оборони. Натомість номінально правий хав Тарас Червонецький діяв на не властивій для нього позиції лівого півзахисника.
Старт поєдинку гіршим для тернополян і не вигадаєш. Уже перша атака «Колоса» стала результативною. Це В’ячеслав Рябов ударом головою замкнув передачу з лівого краю атаки (1:0). Незадовго знову навів з тієї ж зони і той Рябов з-під Андріана Бабича забиває вдруге, щоправда цього разу ударом ногою. На цьому господарі не зупинилися і після невпевнених дій на виході воротаря Олександра Воробея, який вибив м’яча прямо на ногу всюдисущому Рябому, той переправив шкіряного втретє в тернопільські ворота (3:0). Скоротили рахунок тернополяни після передачі Ігоря Вонса та активних дів єдиного нападника у цій зустрічі Юрія Захарківа. Форвард звільнився від опіки оборонців та заставив воротаря «Колоса» себе збити. Пенальті взявся виконувати капітан муніципалів Ігор Курило і зробив це не вдало. Воротар господарів вгадав напрямок удару і парив м’яча. Але той відскочив як раз на Курила і наш захисник вже без проблем переправив м’яча в порожні ворота (3:1).
Здавалося після перерви тернополяни зможуть переламати хід гри, адже на футбольне поле вийшов свіжий та досвідчений Роман Дорош, який став грати в опорній зоні півзахисту. А на проблемне місце лівого захисника опустився Степан Клекот. Однак активність наших земляків була нетривала, та й до реальних гольових моментів справа так і не дійшла. Натомість господарі виявили більшу наполегливість. Після кількох неточний ударів з вигідних позицій, вони таки змусили порушити на собі правила. Це оборонець ФК «Тернопіль» Олександр Музика збив у штрафному майданчику Віктора Коровікова і вирок судді холоднокровно реалізував капітан господарів Олександр Поздеєв (4:1). Лише після цього муніципали створили справді небезпечні моменти. В одному випадку Артур Дорі після розкішної передачі Ігоря Вонса, мав сам забивати знаходячись у безпосередній близькості до воріт суперника, але молодий нападник вирішив віддати передачу і момент було втрачено. А ще два доволі непогані удари з середньої відстані тернополян (Курила та Дороша) заблокували ковалівські захисники. І, насамкінець, на другій компенсованій хвилині до основного часу гри, після подачі кутового Вонсом, Курило опинився сам у безпосередній близькості до воріт, однак його удар головою теж результативним не став.
Наступний поєдинок наші земляки проведуть 2 квітня. Того дня муніицпали прийматимуть краматорський «Авангард». Початок матчу о 15.00.
***
«Колос» (Коваліка) – ФК «Тернопіль» – 4:1 (3:1)
25 березня. Ковалівка. Стадіон «Колос».
Арбітр: Роман Калита (Миколаїв).
Асистенти: Антон Ісаєв (Запоріжжя), Дмитро Попельницький (Кропивницький).
4-й арбітр: Дмитро Денисюк (Київська обл.).
Делегат ФФУ: Олександр Латоша (Мелітополь).
«Колос»: Литвиненко, Гаврилюк, Лисицький, Семенко, Шевченко, Поздеєв-к, Коропецький (Клименчук, 74), Задоя, Гавриш (Вишняк, 71), Рябов (Зуєвич, 82), Коровіков.
ФК «Тернопіль»: Воробей, Курило-к, Музика, Бабич (Дорош, 46), Полянчук, Клекот, Вонс, Пришнівський, Червонецький, Дацюк (Кривий, 77), Захарків (Дорі, 71).
Голи: В. Рябов (1, 4, 18), І. Курило (33), О. Поздєєв (63, пен.).
На 33 хв. І. Курило не реалізував пенальті (воротар).
Попереджені: В. Литвиненко (32), О. Музика (62), І. Курило (70), В. Лисицький (76), Р Дорош (78).

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
339